Project Rotterdam-groep

Kies de beschrijving die het best bij u past.

úw gespecialiseerde aannemer in de regio Rotterdam

Project Rotterdam-Groep

VOEG- EN METSELWERK

Project Rotterdam is dé partner voor uw voeg- en metselwerk

Al ruim dertig jaar is Project Rotterdam actief op het gebied van voeg- en metselwerk. Of het nou gaat om woonhuizen of kantoorgebouwen: we hebben ruim 90 vaste medewerkers die u op alle mogelijke manieren van dienst kunnen zijn.

Wij leveren meer dan alleen arbeidskrachten. Van begin tot eind zijn wij betrokken bij uw proces. Zo leveren wij onder andere ook stijgers, materialen en andere diensten. Op deze manier hoeft u minder verschillende onderaannemers in te schakelen, en houdt u de communicatie overzichtelijk.

Een offerte waarin alle factoren worden meegenomen

Voordat wij aan een project beginnen, nemen we alle mogelijke kosten en problemen in overweging. Het budget en de termijn waarin het project moet worden afgerond kunnen dan ook op een redelijke manier worden ingeschat, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Bekijk nu ons portfolio voor een inzage in onze eerdere projecten

Procesoptimalisatie volgens de LEAN-filosofie

Project Rotterdam werkt al een aantal jaar volgens de zogenoemde LEAN-filosofie. Dit zorgt ervoor dat arbeidskrachten en materialen zo effectief mogelijk worden ingezet. Dit verbetert de resultaten, en zorgt voor kortere levertijden, lagere kosten en betere communicatie. Zo is onze operationeel directeur bij de meeste projecten persoonlijk betrokken. Dit houdt de lijnen kort, en geeft u altijd een beslissingsbevoegd aanspreekpunt.

Door keurmerken verzekerd van veiligheid en zekerheid

Project Rotterdam werkt onder andere met KOMO-, ISO- en VCA-certificaten. Zo weet u zeker dat onze bijdrage aan uw proces volledig volgens de regels verloopt. Niet alleen uw en onze veiligheid staat hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij voor een regelmatige controle, zowel vanuit onszelf als vanuit externe partijen.

Neem nu contact op voor meer informatie

Naar boven