Project Rotterdam-groep

Kies de beschrijving die het best bij u past.

úw gespecialiseerde aannemer in de regio Rotterdam

Project Rotterdam-Groep

WANDAFWERKING

Project Rotterdam is de juiste partner voor uw wandafwerking

Project Rotterdam levert als onderaannemer al dertig jaar specialisten op het gebied van wandafwerking. We hebben ruim 90 vaste medewerkers die u op alle mogelijke manieren van dienst kunnen zijn. Wij leveren verschillende diensten op het gebied van wandafwerking, waaronder:

  • Schilderwerk
  • Stuukwerk
  • Tegelzetting

Een vast aanspreekpunt voor al uw uitbesteed werk

Bij dergelijke projecten zorgen wij niet alleen voor de juiste medewerkers. Óók het leveren van bijvoorbeeld materialen en stijgers hoort bij onze diensten. Op deze manier verminderd u het aantal verschillende partijen bij een project, waardoor de samenwerking overzichtelijk blijft. Dit wordt versterkt door het feit dat wij de lijnen zo kort mogelijk houden. Zo is onze operationeel directeur persoonlijk betrokken bij de meeste projecten, zodat u altijd een direct aanspreekpunt heeft met een va onze beslissingsbevoegden

Bij Project Rotterdam is afspraak ook echt afspraak

Zo leggen wij vóór een project alle feiten op een rij, zodat in onze offerte daadwerkelijk alle factoren worden meegenomen. Het budget en de termijn waarin het project moet worden afgerond kunnen dan ook op een redelijke manier worden ingeschat, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Bekijk nu ons portfolio voor een inzage in onze eerdere projecten.

Procesoptimalisatie volgens de LEAN-filosofie

Project Rotterdam werkt al een aantal jaar volgens de zogenoemde LEAN-filosofie. Op deze wijze worden arbeidskrachten en materialen zo rendabel mogelijk ingezet, zodat het werkproces naadloos en zonder onderbrekingen kan verlopen. Daarnaast is er een constante focus op afwijkingen in het werkproces, zodat fouten zo snel mogelijk worden opgespoord en onschadelijk worden gemaakt. Dit zorgt voor een kwalitatief goede resultaten, met kortere levertijden en lagere kosten.

Door keurmerken verzekerd van veiligheid en zekerheid

Project Rotterdam werkt onder andere met KOMO-, ISO- en VCA-certificaten. Zo weet u zeker dat onze bijdrage aan uw proces volledig volgens de regels verloopt. Uw en onze veiligheid staan altijd hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij voor een regelmatige controle, zowel vanuit onszelf als vanuit externe partijen.

Neem nu contact op voor meer informatie

Naar boven