Project Rotterdam-Groep
OVERIGE KLANTEN

30 jaar uw betrouwbare bouwpartner

De Project Rotterdam-groep is meer dan 30 jaar uw betrouwbare bouwpartner die zich in haar bestaan continu heeft doorontwikkeld als gespecialiseerde aannemer.

Wij werken met circa 90 vaste medewerkers die allemaal werken volgens de hoge kwaliteits-en veiligheidsnormen die binnen ons bedrijf gelden. Met het ruime aantal medewerkers kunnen wij onze bezetting altijd aanpassen aan de planning van de opdrachtgevers.

Onze kracht is het leveren van een totaalpakket met diverse disciplines. Voor onze klanten heeft dat als voordeel dat er één aanspreekpunt is voor meerdere werkzaamheden.

stenen

ROTTERDAM

Portfolio

De Project Rotterdam-groep heeft in haar bestaan zeer veel projecten naar tevredenheid opgeleverd, zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt. Op de portfoliopagina vindt u een kleine greep uit de vele projectendie wij hebben gerealiseerd, variërend van woning- en utiliteitsbouw, tot civiele projecten en renovatiewerken.

Lees Meer…

stenen

PROJECT GROEP ROTTERDAM

Over ons

De Project Rotterdam-groep is in de jaren zeventig van de vorige eeuw begonnen als metselbedrijf en heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een gerenommeerde partij in de bouwnijverheid.

Het totale personeelsbestand bestaat momenteel uit circa 90 vaste medewerkers. De directie heeft zeer korte lijnen met alle niveaus binnen de onderneming. Hierdoor is er een nauwe betrokkenheid bij alle werkzaamheden. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van de dienstverlening van de Project Rotterdam-groep.

De voornaamste doelstelling van het bedrijf is het handhaven van de continuïteit van de onderneming. Dit wordt bereikt met een hoge mate van kwaliteitszorg én de zorg voor veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Door de goede solvabiliteit is de Project Rotterdam-groep ook op financieel gebied een betrouwbare partner.

Lees Meer…

stenen

Laatste Nieuwsberichten

Zomervakantie

20 juli 2018 / 0 Reacties

Roparunteam 335 Jatogniettan?!

17 mei 2018 / 0 Reacties

Metselaars en timmerlieden gezocht

9 mei 2018 / 0 Reacties
Naar boven