Project Rotterdam-Groep

AANBOUW

Een aanbouw laten plaatsen: gebruiksoptimalisatie en een verhoging van de waarde

Bij een aanbouw kunt u denken aan een garage, bijkeuken, een uitbreiding van uw bedrijfsruimte, of het plaatsen van een loods. Een aanbouw zorgt in veel gevallen voor een gebruiksoptimalisatie van uw ruimte. Daarnaast zorgt het ook voor een hogere taxatiewaarde van uw pand. De Project Rotterdam-groep heeft al ruim 30 jaar ervaring met het plaatsen van een aanbouw, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit.

Bij het plaatsen van een aanbouw is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk gebeurd, met minimale overlast. Bovendien is het belangrijk dat de veiligheid tijdens het plaatsen van de aanbouw gegarandeerd wordt. Daarom levert Project Rotterdam alleen diensten die voldoen aan een verscheidenheid aan keurmerken, waaronder de VCA-, ISO- en KOMO-keurmerken. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en het gebruik van de juiste materialen.

Project Rotterdam werkt met ervaren mensen die verder kijken dan de standaard.

De Project Rotterdam-groep maakt gebruik van ervaren vakmensen, die meer kunnen leveren dan enkel de standaardmogelijkheden. U kunt dus altijd bij ons terecht met specifieke vragen of wensen. Wanneer u niet precies weet wat de beste oplossing is voor uw situatie, kunnen wijuitkomst bieden op het gebied van deskundig advies. Wij kunnen u ook helpen met het teken- en vergunningwerk voor de aanbouw.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we u kunnen adviseren met uw aanbouw.
Vrijblijvend contact opnemen

Afspraak is afspraak bij Project Rotterdam-groep

U organiseert het plaatsen van de aanbouw op het moment dat het meest voor u schikt: bijvoorbeeld in een vakantie of een rustige periode. Eerlijkheid en duidelijkheid zijn onze speerpunten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zo kunnen wij garanderen dat uw project ook daadwerkelijk binnen de afgesproken termijn van A tot Z wordt afgerond, zodat u geen onverwachte overlast ervaart. Bekijk ons portfolio en ervaringen van klanten voor meer informatie.

Meer informatie

Naar boven