Project Rotterdam-Groep

Carport

Carport: Droog parkeren zonder bergruimte te verspelen

Een carport brengt verschillende voordelen met zich mee. Met regen kunt u droog parkeren en uw boodschappen uitladen. ’s Winters blijven uw autoruiten langer ijsvrij, ’s zomers blijft uw auto lekker koel. Bovendien is uw auto of motor beschermd tegen vuil een bladeren. Daarnaast kunt u uw schuur of garage gebruiken als bergruimte of als werkplaats.

De Project Rotterdam-groep heeft ervaring met het bouwen van verschillende carports. Zo kunt u kiezen uit een standaardmodel, of een model dat specifiek is toegespitst op uw wensen en woning. Maakt u liever gebruik van aluminium of hout? Bij vragen staan onze mensen altijd voor u klaar. Neem nu contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw carport.

Neem contact op

Voordelen van een carport: multifunctioneel gebruik

Wij denken graag met u mee om te kijken naar de verschillende mogelijkheden voor uw carport. Zo kan een carport ook gecombineerd worden met een terrasoverkapping. Op deze manier kunt u uw carport gebruiken als een fijne plek voor een barbecue of als een terras met beschutting tegen de zon. Bovendien zorgt een carport voor een hogere waarde van uw woning. Zo wordt een carport een investering die zichzelf op de lange termijn weer terugbetaalt.

Wij staan garant voor een kwalitatieve, duurzame oplossing

Project Rotterdam heeft ruim 30 jaar ervaring met het bouwen van carports. Wij zijn bekend met de verschillende obstakels die u kunt tegenkomen en hoe deze kunnen worden voorkomen. Door ons werk altijd af te leveren onder VCA-, ISO- en KOMO-keurmerken bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en het gebruik van de juiste materialen. U wordt volledig ontzorgd.

Bekijk ons portfolio en ervaringen van klanten voor meer informatie.

Meer informatie

Naar boven