Project Rotterdam-Groep

DAKBEDEKKING

Een goede dakbedekking gaat jaren mee

Uw pas gebouwde woning heeft een dak nodig, of uw oude dakbedekking is aan vervanging toe. Een goed dak is duurzaam en gaat jaren mee. De Project Rotterdam-groep heeft ruim 30 jaar ervaring met het plaatsen, verbeteren en vervangen van dakbedekking. Zo weet u zeker dat uw dak door specialisten wordt behandeld, met het beste resultaat.

Project Rotterdam-groep levert dakbedekking in alle soorten en maten. Denk hierbij aan een bitumen- of kunststof dakbedekking. Ook leveren wij dakpannen, shingles en rieten daken. We kijken naar alle factoren, zodat uw waterafvoer, isolatie en ontluchting optimaal zijn. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden zoeken wij naar een oplossing op maat.

Meer informatie

Wij zorgen voor onderhoud en duurzame verbeteringen

Met regelmatig onderhoud blijft u de problemen voor. Zo vermijdt u een lekkage of een lek in de isolatie. Daarnaast kijken we graag met u naar de mogelijkheid tot verbetering, zoals de plaatsing van een lichtkoepel. Wij zoeken altijd de meest duurzame oplossing voor uw pand. Zo zorgen wij voor het beste resultaat, zonder verassingen achteraf. Met de Project Rotterdam-groep bent u tientallen jaren verzekerd van kwaliteit. Op deze manier bent u verzekerd van een investering die op de lange termijn besparend werkt. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee.

Met Project Rotterdam krijgt u een dak op maat

Ieder dak is anders, en moet dus ook anders behandeld worden. Bovendien houden wij altijd rekening met uw wensen. Hecht u bijvoorbeeld waarde aan een groen dak, of een dak met de mogelijkheid voor zonnepanelen? Wij adviseren u graag over de duurzame mogelijkheden. Daarnaast is de afgesproken totaalprijs ook écht de totaalprijs. Zo weet u zeker dat u de beste keus maakt, gestaafd op een professionele blik. Neem nu contact met ons op voor het maken van een afspraak waarin wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Neem contact op

Naar boven