Project Rotterdam-Groep

Nieuwbouw

Wilt u uw eigen droomhuis laten bouwen? Dan moet u bij de Project Rotterdam-groep zijn.

Via ons netwerk beschikken wij over diverse kavels en met de met ons samenwerkende architecten bespreken wij uw wensen/mogelijkheden en verzorgen wij de benodigde tekeningen, vergunningaanvragen en uiteraard de kostenberekeningen.

U kunt al uw wensen kenbaar maken. Met de aanwezige expertise binnen onze organisatie, die wordt gesterkt door een jarenlange ervaring, kunnen wij exact aangeven wat wel en niet mogelijk is.
In deze samenwerking wordt een plan opgesteld waarin uw wensen zodanig zijn verwerkt dat deze voldoen aan veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Project Rotterdam: Zorgeloos bouwen.

Wanneer er eenmaal gebouwd gaat worden verzorgen wij dit met onze vakmensen uiteraard voor u van A tot Z, zodat u uiteindelijk zorgeloos in uw eigen ontworpen droomhuis kunt gaan wonen.
U wordt continu bij het bouwproces betrokken, het is tenslotte uw nieuwe huis. Wij houden u op de hoogte van de planning en de vorderingen van de bouw.
U bent altijd welkom op de bouw, uiteraard altijd rekening houdend met de geldende veiligheidsregels.

Een eigen huis laten bouwen is veel minder onbereikbaar dan u wellicht denkt !

Neem nu contact op voor vrijblijvend advies voor uw project

Zekerheid, Kwaliteit & Veiligheid

De Project Rotterdam-groep heeft ruim 30 jaar ervaring met nieuwbouwprojecten. Hierdoor weten we precies waar we mogelijke problemen kunnen tegenkomen, en hoe we deze moeten oplossen. Wij leveren ons werk altijd onder VCA-, ISO- en KOMO-keurmerken, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit, veiligheid en het gebruik van de juiste materialen. Zo weet u zeker dat u met uw nieuwe woning een lange tijd vooruit kan, zonder verrassingen achteraf. Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Advies voor uw project ontvangen
Of bekijk hier ons portfolio.

Naar boven