Project Rotterdam-Groep

ONDERHOUD

Onderhoud: van rijtjeshuis tot flatgebouw

De Project Rotterdam-groep is gespecialiseerd in vastgoedonderhoud, van woningblokken en appartementencomplexen tot verzorgingstehuizen. Of het nu gaat om klein, planmatig onderhoud of groot onderhoud, wij verzorgen het voor u. Dit kan gaan om gevelonderhoud, maar ook inpandig.

Wij bewerkstelligen dat u uw verplichtingen ten aanzien van uw woningbestand zo goed mogelijk na kunt komen, of dat nu is als VVE of als woningcorporatie.

Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het sluiten van langdurige onderhoudscontracten waarbij dan een onderhoudsplan voor een overeen te komen periode wordt opgesteld en u ook tussentijds rapportage krijgt over de staat van uw pand. Uiteraard hebben wij daarbij ook een adviserende rol omtrent verbeteringen voor uw pand.

Nalatig onderhoud kan leiden tot vroegtijdige vervanging, wat op de lange termijn meer kosten met zich meebrengt. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de kwaliteit en de bewoonbaarheid van een pand optimaal blijven.

Bekijk ons portfolio

Een beter energielabel zorgt voor minder kosten op de lange termijn

Door controle en verbetering van uw pand kunt u vaak een zuiniger energielabel aanvragen. Zo kijken wij ook naar de optimale mogelijkheden voor isolatie. Dit betekent niet alleen dat er lagere maandelijkse energiekosten gerekend zullen worden, maar ook een stijging van de taxatiewaarde van uw pand. Op de lange termijn kan een dergelijke investering meer opleveren dan u oorspronkelijk voor ogen had. Neem nu contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Met preventief woningonderhoud signaleren wij de problemen voordat het problemen worden

Door uw pand regelmatig te laten controleren weet u zeker dat kwaliteit gegarandeerd blijft. Zo kunnen wij problemen signaleren voordat deze escaleren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkages, verstoppingen of risico tot kortsluiting. Met grondige periodieke inspectie kunt u veel ellende voorkomen.

Wij werken enkel onder KOMO-, ISO- en VCA-certificaten, zodat u de zekerheid hebt van goed en veilig onderhoud, met het gebruik van duurzame materialen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden op het gebied van onderhoud? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Naar boven