Project Rotterdam-Groep

RESTAURATIE EN RENOVATIE

Authentiek blijven, zonder achteruit te gaan op duurzaamheid: restauratie en renovatie

Een pand is verzakt, of de uitstraling van een gebouw is achteruitgegaan. Onderhoud is niet meer afdoende, waardoor restaureren of renoveren noodzakelijk is. Project Rotterdam-groep heeft vele specialisten in dienst die ervoor kunnen dat uw pand in ere wordt hersteld.

Restauratie van gebouwen was vroeger gelijk aan het herstellen in de oorspronkelijke staat. Het is nog steeds een doel dit zoveel als mogelijk te bereiken, maar wel zodanig dat ook wordt voldaan aan de eisen van nu zodat het pand geschikt is voor modern gebruik. Dit alles met respect voor de geschiedenis van het pand.

Bij renovatie wordt het pand hersteld en/of vernieuwd, waarna het voldoet aan de maatstaven van nu. Het (zoveel mogelijk) terugbrengen in de oude staat is geen doel op zich, er kan zelf een complete herindeling plaatsvinden.
Restauratie en renovatie hebben één ding gemeen, voor beide onderdelen bent u bij de Project Rotterdam-groep op de juiste plaats.

Vergroting duurzaamheid door renovatie of restauratie

Bij renovatie en restauratie wordt een pand zo aangepast dat het weer jaren mee kan. Hierbij wordt aandacht besteedt aan veiligheids- en duurzaamheidseisen. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening en zorgt voor een verhoging van de waarde van uw pand.

Bovendien ziet uw pand er na het project weer uitstekend uit.

Verschillende partners, dezelfde hoge kwaliteit

Voor een diversiteit aan opdrachtgevers voeren wij met grote regelmaat restauraties en renovaties uit. Hierbij valt te denken aan gevelrestauraties, maar ook complete renovaties van oude panden die worden getransformeerd naar moderne appartementen. Voor alle voorkomende renovaties hebben wij voldoende kennis en ervaring en beschikken wij over genoeg mankracht om de projecten in korte tijd te kunnen opleveren. Ook de wandafwerking (zoals stucwerk) en het schilderwerk verzorgen wij voor u.

Wij voeren deze werkzaamheden uit voor VVE’s, woningcorporaties, bedrijfsmatige vastgoedbezitters en uiteraard ook particulieren. Onze offertes zijn scherp en vooral eerlijk, zodat er geen vervelende verrassingen achteraf komen.

Neem hier contact op.

Naar boven