Project Rotterdam-Groep

UITBOUW

Het plaatsen van een uitbouw: waar moet u op letten?

Een uitbouw bestaat er in vele vormen en maten. Hierbij kunt u denken aan een dakkapel, maar ook aan een serre of een vergroting van uw bedrijfsruimte. Zo zorgt u dat u optimaal gebruik maakt van uw woning of bedrijfspand. Ook zorgt het voor een hogere taxatiewaarde van uw pand. De Project Rotterdam-groep heeft al ruim 30 jaar ervaring met het plaatsen van een uitbouw, zodat kwaliteit gegarandeerd is.

Wij werken binnen de afgesproken termijn, met zo min mogelijk overlast. Zo regelen wij de plaatsing van A tot Z, en wordt de uitbouw gebruiksklaar opgeleverd. Voor de afgesproken prijs, volgens uw wensen. Om veiligheid, kwaliteit en goed materiaalgebruik te garanderen werken wij onder VCA-, ISO- en KOMO-keurmerken. Zo weet u zeker dat de diensten op een juiste manier geleverd worden. Neem nu contact op voor meer informatie.

Bij Project Rotterdam maken vele handen licht werk

Met ruim 30 jaar ervaring weten wij precies waar de valkuilen in het bouwproces zitten. Zo hebben we ruim 90 vaste, gespecialiseerde werknemers in dienst, die per opdracht geselecteerd worden op bruikbaarheid en vakkundigheid. Zo weet u zeker dat uw uitbouw door de beste mensen wordt geleverd en wordt zekerheid gegarandeerd. Bekijk ons portfolio en ervaringen van klanten voor meer informatie.

Portfolio

Project Rotterdam hecht waarde aan persoonlijke aanpak

Ondanks de grote hoeveelheid werknemers van Project Rotterdam, zijn de interne lijnen nog altijd kort: zo is onze operationeel directeur nog steeds direct betrokken bij de meeste projecten. Dit betekent dat u bij een vraag of probleem direct professioneel geholpen wordt door de beslissingsbevoegde persoon binnen ons bedrijf.

Naar boven