Project Rotterdam-Groep

Verbouwen

Uw woning verbouwen:
Resultaat volgens uw wensen voor een eerlijke prijs

Uw woning bevalt goed en de locatie is naar uw zin. U wilt dus helemaal niet verhuizen, maar er moet wel wat aan de woning gebeuren.
Een verbouwing kan veel vragen opleveren: Hoe lang duurt het project? Hoe zit het met de afvalverwerking? Wordt er rekening gehouden met mijn specifieke wensen? Maar vooral: blijft het project netjes binnen het budget? Project Rotterdam-groep heeft ruim 30 jaar ervaring met verbouwingen en signaleert de problemen voordat u er tegenaan loopt.

Daarom staat communicatie bij ons hoog in het vaandel. Zo is onze operationeel directeur nog steeds persoonlijk betrokken bij de meeste projecten. Door eerlijke communicatie kunnen we garanderen dat wij binnen de afgesproken termijn opleveren, voor de afgesproken prijs. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent, zonder problemen achteraf.

Wij kunnen elke aanpassing aan uw woning realiseren.

Of het nu gaat om een aanbouw, een dakkapel of energiebesparende maatregelen, de Project Rotterdam-groep heeft voor alle werkzaamheden de kennis en vakmanschap in huis.
Ook de afwerkingswerkzaamheden (stucwerk, schilderwerk) behoren tot ons dienstenpakket.

Onze mensen werken netjes en zullen er alles aan doen om de overlast te beperken, zodat u tijdens de werkzaamheden zo ongestoord als mogelijk in uw huis kunt leven.

Wij kunnen ervoor zorgen dat de personen met de juiste vakkennis uw verbouwing realiseren. Zo staan wij altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en vrijblijvend advies te geven. Uiteraard kunnen wij ook hierbij het eventuele teken- en vergunningwerk verzorgen. Neem nu contact op voor een advies op maat.

Neem contact op

Voor een eerlijke prijs het gewenste resultaat

Wij kijken altijd naar de haalbaarheid van uw wensen. Zo zullen wij altijd eerlijk zijn met onze prijsopgaves, en waar mogelijk adviseren over praktische oplossingen. Hierbij houden we rekening met alle details, van keukenkastje tot douchekop.

Vooraf krijgt u van ons een totaalprijs voor de overeengekomen uit te voeren werkzaamheden, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Het aanpassen van uw woning verhoogt uw woongenot en de waarde van uw woning !

Portfolio

Naar boven