Wat wij doen

Diensten

Project Rotterdam-groep heeft als gespecialiseerde aannemer zeer veel ervaring in de woning-en utiliteitsbouw, uiteenlopend van de kleinste tuinmuur tot de grootste woningbouwprojecten. Tevens zijn er vele civiele projecten gerealiseerd, zoals bruggen en tunnels.

Door het aanbieden van zeer gedifferentieerd dienstenpakket wordt bewerkstelligd dat onze opdrachtgevers een beperking hebben van het aantal verschillende partijen op hun projecten, hetgeen de voortgang ten goede komt. Eén aanspreekpunt voor meerdere disciplines betekent rust op de projecten. De opdrachtgever wordt totaal ontzorgd !

Een greep uit de werkzaamheden die wij aanbieden

Mogelijkheden

Totaalprijs

Vooraf kunnen wij voor de projecten een totaalcalculatie maken, zodat een vaste aanneemsom wordt bepaald en er geen verrassingen achteraf zijn.

Raamovereenkomst

Tevens bieden wij de mogelijkheid om voor terugkerende gelijksoortige werkzaamheden een raamovereenkomst voor een bepaalde duur te sluiten met onze opdrachtgevers, hier zijn in de loop der jaren al vele positieve ervaringen mee opgebouwd.

U kunt erop vertrouwen dat wij onze werkzaamheden uitvoeren tegen de hoogste veiligheids-en kwaliteitsnormen, mede door onze behaalde certificaten.