Project Rotterdam-groep

Kies de beschrijving die het best bij u past.

úw gespecialiseerde aannemer in de regio Rotterdam

Project Rotterdam-Groep

DIENSTEN

Voor een scala aan verschillende diensten kunt u bij de Project Rotterdam-groep terecht

Project Rotterdam-groep heeft als gespecialiseerde aannemer zeer veel ervaring in de woning-en utiliteitsbouw, uiteenlopend van de kleinste tuinmuur tot de grootste woningbouwprojecten.
Tevens zijn er vele civiele projecten gerealiseerd, zoals bruggen en tunnels.

Door het aanbieden van zeer gedifferentieerd dienstenpakket wordt bewerkstelligd dat onze opdrachtgevers een beperking hebben van het aantal verschillende partijen op hun projecten, hetgeen de voortgang ten goede komt.
Eén aanspreekpunt voor meerdere disciplines betekent rust op de projecten.
De opdrachtgever wordt totaal ontzorgd !

Een greep uit de werkzaamheden die wij kunnen aanbieden :

Metselwerk

Wij zijn gespecialiseerd in metselwerk in alle soorten stenen en verbanden. Door de jarenlange ervaring is er geen type metselwerk dat wij nog nooit hebben uitgevoerd.

Lijmwerk

Voor zowel het verlijmen van handzame blokken (lijm –en vellingblokken) als voor het verlijmen van elementen bent u bij de Project Rotterdam-groep op het juiste adres.

Voegwerk

Op de markt voor voegwerk heeft zich de afgelopen jaren een kentering voorgedaan. In plaats van traditioneel voegwerk wordt er tegenwoordig steeds meer gekozen voor pointmasteren (doorstrijken). Hierbij wordt er met een speciale mortel gemetseld, zogenoemde doorstrijkmortel, en wordt de voeg direct daarna afgewerkt, vaak door de metselaar zelf.
Uiteraard kunt u ook voor het traditionele voegwerk bij ons terecht, voor een simpele gladde voeg tot de moeilijkste snijvoeg.

Timmerwerk

Hieronder valt met name het stelwerk van profielen en kozijnen, voorafgaande aan het metsel- en lijmwerk.
Ook voor andere soorten timmerwerk, zoals bijvoorbeeld het stelwerk voor HSB-elementen, kunt u uiteraard bij ons terecht.

Steigerwerk

Op vele projecten verzorgt de Project Rotterdam-groep het steigerwerk. Steiger wordt immer gebouwd door gecertificeerde steigerbouwers en pas na keuring wordt steiger vrijgegeven voor gebruik.
Tevens vinden tussentijdse keuringen plaats.
Uiteraard verzorgen wij ook de bouwliften en wanneer nodig de steigernetten en –kappen.

Stuc-en schilderwerk

Op het einde van het bouwproces blijven wij van dienst met onze afdeling stuc-en schilderwerk. Wij kunnen alle soorten stuc-en schilderwerk voor uw verzorgen met de hoogste kwaliteit, voor zowel binnen als buiten.

Vastgoedrenovatie- en onderhoud

Door vele opdrachtgevers worden wij ingezet voor het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden. Project Rotterdam-groep verzorgt complete gevelrenovaties (uithakken van stenen en opnieuw voegen, maar ook slopen en opnieuw metselen/voegen van gehele gevels), maar ook inpandige renovaties.
Ook voor periodiek onderhoud (bijvoorbeeld gevelreiniging) kunt u bij ons terecht.

Meer informatie nodig?

Bovengenoemde diensten zijn de voornaamste uit ons dienstenpakket, maar wellicht staat een dienst waar uw interesse in is niet genoemd. Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Via de materieeldienst van Exploitatiemaatschappij Project Rotterdam bv kunnen wij voor alle werkzaamheden het benodigde materieel verzorgen.
Door goede contacten met leveranciers kunnen wij tevens tegen concurrerende tarieven de levering van de te verwerken materialen verzorgen.

Een totaalpakket is onze kracht, maar uiteraard is het ook altijd mogelijk één discipline apart bij ons onder te brengen.

Ons werkgebied omvat vrijwel geheel Nederland en België.

Totaalprijs

Vooraf kunnen wij voor de projecten een totaalcalculatie maken, zodat een vaste aanneemsom wordt bepaald en er geen verrassingen achteraf zijn.

Raamovereenkomst

Tevens bieden wij de mogelijkheid om voor terugkerende gelijksoortige werkzaamheden een raamovereenkomst voor een bepaalde duur te sluiten met onze opdrachtgevers, hier zijn in de loop der jaren al vele positieve ervaringen mee opgebouwd.

U kunt erop vertrouwen dat wij onze werkzaamheden uitvoeren tegen de hoogste veiligheids-en kwaliteitsnormen, mede door onze behaalde certificaten.
Neem hier contact op

Naar boven