Project Rotterdam-groep

Kies de beschrijving die het best bij u past.

úw gespecialiseerde aannemer in de regio Rotterdam

Project Rotterdam-Groep

Timmerwerk

Project Rotterdam als betrouwbare partner voor uw timmerwerk

Met een combinatie van ervaring en kwaliteit zorgen wij er voor dat uw timmerwerk altijd optimaal is. Of het nou gaat om nieuwbouw of verbouw: wij hebben ruim 30 jaar ervaring met alle soorten timmerwerk.

Waarom kiest u voor Project Rotterdam?

  • Wij leveren meer dan alleen arbeidskracht, waaronder stijgerbouw en materialen
  • Volledige afspraken, zonder verassingen achteraf
  • Wij werken onder verschillende keurmerken, waaronder het KOMO-keurmerk

Project Rotterdam levert meer dan alleen arbeidskracht

Zo kunnen wij ook voorzien in materiaal en stijgers. Ook hebben wij schilders, metselaars of andere vaklieden als medewerkers. Zo kunt u het aantal onderaannemers klein houden en het communicatieproces versnellen.

Volledige afspraken, zonder verassingen achteraf

Wij hechten belang aan goede communicatie met onze klanten. Daarom zorgen we er voor dat we alle factoren worden meegenomen in onze prijsopgave. Zo heeft u in één keer een duidelijk beeld van alle kosten, zonder verassingen achteraf.

Daarnaast houden wij onze lijnen kort. Onze operationeel directeur is bij de meeste projecten persoonlijk betrokken, zodat u altijd een beslissingsbevoegd aanspreekpunt heeft.

Door keurmerken verzekerd van veiligheid en zekerheid

Project Rotterdam werkt onder andere met KOMO-, ISO- en VCA-certificaten. Veiligheid tijdens én na het bouwen wordt op deze manier gegarandeerd. Zo weet u zeker dat onze bijdrage aan uw proces volledig volgens de regels verloopt. Dit controleren wij zelf, maar laten wij ook door een externe partij controleren.

Neem nu contact op voor meer informatie

Procesoptimalisatie volgens de LEAN-filosofie

Project Rotterdam werkt volgens de LEAN-filosofie. Wij zorgen ervoor dat het proces zo snel en efficiënt verloopt. Zo voorkomt u verspillingen van arbeidskrachten en materialen.

Ook focussen wij ons op fouten in het werkproces, zodat afwijkingen zo snel mogelijk rechtgezet kunnen worden. Dit resulteert in betere resultaten en een kostenverlaging.

Naar boven